dimarts, 27 de desembre del 2011

XODOS - PENYAGOLOSA

Pujada al cim pel camí dels pelegrins, ideal per anar cremant els excesos nadalencs d'este cap de setmana.







dimarts, 20 de desembre del 2011

LA GRACIOSA

Preciosa illa, l'única habitada d'Europa que no té asfalt, amb racons paisatgísticament espectaculars com la Playa de las conchas. Una bona manera de recòrrer l'illa és llogant una bici, i així poder gaudir més amplament d'un lloc realment especial. 












dilluns, 19 de desembre del 2011

PUNTA PAPAGAYO

Dins de l'espai natural dels Ajaches trobem un grapat de cales i platges suggerents que conviden al bany i el relax. Per arredonir la jornada podem passetjar per la Ruta de las calas entre Punta mujeres i la Caleta del congrio, una caminata sense dificultats que ens permetrà obtindre una visió general de la zona i bones panoràmiques del Islote de lobos i Fuerteventura.










dijous, 15 de desembre del 2011

PARQUE NATURAL LOS VOLCANES II

Entre Tinajo y La Geria, dins del Parc natural, trobem una serie de volcans amb fàcil accés, espectaculars panoràmiques de Timanfaya i un vistós cromatisme en les seues formacions que composen un paisatge llunar amb gran força i realment atractiu, molt diferent al que estem avesats a vore a la Península.


Un altra part del parc que cal visitar és El golfo, un cràter volcànic que forma una mena d'amfiteatre front a la mar i que conté una llacuna verda pigmentada per les algues. Un lloc de cromatisme intens i formacions molt vistoses i espectaculars al que les fotografies no terminen de fer justicia.



Un parell de quilòmetres abans d'arribar al Golfo podem parar als Hervideros, uns curiosos forats i ponts de roca volcànica que permitixen vore la mar des d'una perspectiva curiosa.


RISCOS DE FAMARA

Els Riscos de Famara dominen el paisatge al nord de l'illa i constituïxen un magnífic mirador del arxipièlag Xinijo per una banda i de la badia de Famara per un altra.






dimarts, 13 de desembre del 2011

PARQUE NATURAL DE LOS VOLCANES

Preciosa excursió de gran bellesa i amples panoràmiques des del poble de Tinajo fins a la Caldera blanca, previa visita al Parc nacional de Timanfaya.